Leverings Voorwaarden

1. Algemeen.

www.schoen-onderhoud.nl draagt er zorg voor, dat de door een consument door middel van een bestelformulier via Internet bij www.schoen-onderhoud.nl bestelde artikelen indien voorradig, binnen 1 tot 3 (werk) dagen nadat www.schoen-onderhoud.nl de betaling heeft ontvangen, bij de consument worden afgeleverd, waarbij de verzendkosten voor rekening komen van de consument.

2 Levering.

Levertijd van de meeste producten is op werkdagen (maandag t/m vrijdag) 1 tot 3 dagen, mist voor 15:00 besteld. Als de levering langer gaat duren wordt u z.s.m. gemaild of gebeld. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

3 Prijzen.

Alle prijzen op de internetsite zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Hiervoor zijn wij niet verantwoordelijk.

3. Verzenden.


De verzendkosten van de bestelde artikelen worden automatisch door onze online shop berekend. De pakketten worden door de postbode aangeboden. In geval dat het pakket niet kan worden aangeboden door de postNL, laat deze een bericht bij u achter. U heeft dan nog 7 dagen de tijd om het pakket af te halen bij het dicht bij zijnde postkantoor. indien de periode waarin u het pakket af kunt halen verstreken is, wordt het pakket automatisch teruggezonden naar www.schoen-onderhoud.nl. wilt u na deze periode uw pakket nogmaals verstuurd hebben, wordt er €10,- administratie en verzendkosten in rekening gebracht welke vooruit betaald dienen te worden.

4. Betalen.


U heeft de mogelijkheid om 3 verschillende manieren te betalen:

4.1 Vooraf


U betaalt vooraf op bankrekening nr. NL39 ABNA 0555 0229 94. Dit betekent dat u het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten overmaakt via bank/giro op onze rekening. ( Bank: ABN-AMRO, Rek nr.: NL39 ABNA 0555 0229 94, t.n.v. J.van den Brul BV ) met vermelding van het order nummer. Zodra www.schoen-onderhoud.nl de betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling binnen 5 (werk) dagen* bij u afgeleverd. Voor Belgie : IBAN: NL39 ABNA 0555 0229 94 BIC: ABNANL2A t.n.v.J.van den Brul BV) met vermelding van het order nummer. LET OP ! de bankkosten zijn voor rekening van de koper, als de kosten op rekening van www.schoen-onderhoud.nl komen wordt het bedrag teruggestort en de order geannuleerd !

4.2 iDEAL.
U plaatst een bestelling bij www.schoen-onderhoud.nl Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en www.schoen-onderhoud.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en levering dus kan plaatsvinden.

4.3 Creditcard.
U plaatst een bestelling bij www.schoen-onderhoud.nl Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met een Creditcard wilt betalen. Klik dan op de betreffende creditcard betaalknop en selecteer uw card. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw creditcard afgeschreven en www.schoen-onderhoud.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en levering dus kan plaatsvinden.

5. Ruilen / Retourneren.

Ruilen of retourneren is mogelijk, mits het product uiteraard onbeschadigd en in de originele ongeopende verpakking samen met de factuur wordt teruggestuurd. Termijn; 14 dagen. Met uitzondering van op maat gemaakte artikelen zoals b.v. onze veters op maat. Sturen naar: Schoen-Onderhoud.nl Roelantdreef 242 3562 KH Utrecht. Graag een briefje / mail of de factuur met daarop vermeld of u wilt ruilen of retourneren, in dat geval ook graag uw bankrekening nummer erbij. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag z.s.m. teruggestort. Teruggestuurde artikelen zonder enig bijgevoegde vermelding kunnen we niet in behandeling nemen. Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of de bestelling geopend en/of niet in de originele verpakking wordt geretourneerd.

www.schoen-onderhoud.nl kan een advies geven betreffende de kleur of maatvoering maar kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld wanneer deze onjuist is.

6. Kortingen.

Alle kortingen zijn uitsluitend van toepassing op de verkoop via de website www.schoen-onderhoud.nl en niet van toepassing op de verkoop is onze filialen.

7 Afbeeldingen en specificaties.

Alle afbeeldingen, foto’s, en dergelijke evenals gegevens betreffende afmetingen, kleuren, inhoud etc. op de internetsite van www.schoen-onderhoud.nl kunnen afwijken. Dit kan geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

8 Aansprakelijkheid.


www.schoen-onderhoud.nl is niet aansprakelijk voor letsel, of anderzijds misbruik veroorzaakt met en/of door producten welke door www.schoen-onderhoud.nl zijn geleverd aan de koper of anderen.

Elke verantwoordelijkheid van het gebruik van producten is geheel voor rekening van de ontvanger van geleverde producten. www.schoen-onderhoud.nl is niet aansprakelijk voor het uiteindelijke eindresultaat van de verkochte producten op de website www.schoen-onderhoud.nl

9 Gebruik website.

Niets van de website www.schoen-onderhoud.nl mag door derden zonder toestemming van Schoenmakerij van den Brul worden gebruikt.

10 Privacy.

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling.

Inlichtingen

Al uw persoonlijke gegevens kunt u te allen tijde kosteloos opvragen, corrigeren, intrekken of verwijderen. Neem hiertoe contact op met ons.

Informatie aan derden

Wij geven uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw adres en e-mailadres, niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Hiervan uitgesloten zijn de bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van onze orders en die voor de afwikkeling van de bestelling bepaalde gegevens nodig hebben (zoals de expediteur die de levering uitvoert en de kredietinstelling die zorgt voor het afhandelen van de betaling). In deze gevallen worden echter uitsluitend de minimaal noodzakelijke gegevens doorgegeven.

Retourbeleid / Herroepingsrecht

Ruilen / Retourneren is mogelijk.

- Binnen 14 dagen.

- De producten zijn ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking.

- U heeft de factuur nog.

- Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Stappenplan :

1. Stuur een email en geef aan dat u een product wil ruilen of retourneren.

2. Stuur binnen 14 dagen het product retour samen met de factuur en vermeld bij retourneren uw rekening nummer. Verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

3. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag z.s.m. teruggestort.

Retouradres:

Schoen-onderhoud.nl

Roelantdreef 242

3562KH Utrecht