Hoe verzenden wij?

Verzendingen binnen Nederland zijn boven de 45 euro gratis, verzending naar België is vanaf 75 euro gratis. We gebruiken kartonnen dozen, meestal nieuw maar we hergebruiken ook dozen die we van onze leveranciers krijgen

In Nederland:

- Envelop PostNL (zonder track & trace).

Als u een kleine bestelling plaatst van bijvoorbeeld 1 of 2 paar veters dan is deze optie beschikbaar. We doen de veters dan in een bubbeltjes envelop en versturen deze met de gewone brievenbus post. Deze wordt door de postbode in uw brievenbus bezorgd. De kosten hiervan zijn € 2,95. Dit is echter niet het bedrag dat als frankering op de envelop kan zitten. Bij 1 of 2 veters maken we n.l. ook kosten zoals verpakkingsmateriaal, en betalings kosten zoals Ideal bijvoorbeeld. Vandaar dat de frankering op kleine orders lager is dan het in rekening gebrachte verzendkosten. Let wel op, deze manier van versturen is niet te volgen. We kunnen hierdoor ook geen verantwoordelijkheid over de verzending nemen en is dus voor uw eigen risico. Als u dat wel wil dan kunt u ook kiezen voor de verzend optie brievenbus pakket, deze is wel te volgen.

- PostNL brievenbus pakket (met track & trace).

Als u wat meer veters of bijvoorbeeld een blik schoenwax besteld wordt deze als brievenbus pakket verstuurd. We versturen dan in een bubbeltjes envelop of in een dun kartonnen doosje. Deze manier van verzenden is wel te volgen. De kosten hiervan zijn € 4,75 LET OP!, als de track & trace link aangeeft dat het brievenbus pakketje bezorgd is kan het zijn dat dit nog enkele dagen duurt. De postbodes hebben namelijk niet allemaal scan apparatuur bij zich en scannen soms voordat ze bezorgen. 

- PostNL Pakket (met track & trace).

Standaard postNL pakket bezorging. U ontvangt een track & trace code om het pakketje te volgen.  Kosten van deze verzendmethode € 6,95 maar boven de € 45,00 gratis.

- Afhalen PostNL service point (met track & trace).

U laat uw bestelling sturen naar een door u uitgekozen PostNL service punt. U ontvangt een track & trace code en bericht als het pakketje afgehaald kan worden. Let wel op, het pakket blijft daar 1 week liggen. De kosten hiervan zijn ook € 6,95 maar boven de € 45,00 gratis.

-DHL Pakket (met track & trace).

Standaard DHL pakket bezorging. U ontvangt een track & trace code om het pakketje te volgen. Kosten van deze verzendmethode € 7,50 maar boven de € 45,00 gratis.

Naar België:

- DHL (met track & trace).

Deze zendingen naar België gaan als pakket met track & trace code naar uw huisadres. De kosten hiervan zijn € 10,75 orders boven de € 75,00 verzenden we gratis.